Ads & Data Logo
missie, visie & waarden

Waarom wij bezeten zijn door reclame?

Wij zijn Ads & Data

Ads & Data is gebouwd op stevige funderingen: de reclameregies van Mediahuis, Telenet/SBS, Pebble Media en Proximus Skynet. Samen zijn we een team van bijna 200 ervaren mensen. Samen koppelen we een indrukwekkend merkenportfolio aan de intelligente inzet van data. Ads & Data heeft alles in huis om in de Belgische reclamewereld een gamechanger van formaat te worden.  Het team van Ads & Data bestaat uit een diverse groep van getalenteerde en gepassioneerde mensen. Samen zetten we dingen in beweging en gaan we voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten maar ook met elkaar en voor onszelf.

We bouwen aan een omgeving waar we samen werken en groeien. Een omgeving waar samen een doel bereiken belangrijker is dan zelf de beste te zijn. Waar we kunnen rekenen op elkaar omdat iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt. Waar we van elkaar leren en elkaar beter maken. Waar we begrijpen waar we energie van krijgen en we er gewoon voor gaan. Waar we oplossingsgericht denken en durven. Waar we gerust mogen falen als we er maar uit leren. Waar we gewoon graag werken & bijhoren!

Onze Missie & Visie

Missie

Gericht en duurzaam onze consumenten en partners verbinden met onze sterke merken door een uniek lokaal ecosysteem te bouwen.

Visie

Bij Ads & Data geloven wij in de relevantie en de kwaliteit van lokale content en in het belang van allianties om de lokale markt competitief te houden t.o.v. internationale spelers en dat vat onze baseline ‘One & not the same’ goed samen. ’One’ benadrukt het onderscheidende karakter van een thought leader zoals Ads & Data. We verbinden partners, merken en concurrenten met elkaar in het lokale ecosysteem. ‘Not the same’ benadrukt de diversiteit die niet alleen een belangrijke rol speelt in onze strategie en in onze merken, maar ook in de verschillende media die we aanbieden en in het rijke palet aan doelgroepen die we dagdagelijks via onze merken bereiken.

Onze Waarden

Verbinden

Wij zijn de katalysator van ons open ecosysteem tussen mediamerken, technologiebedri­­jven, de communicatiesector en de adverteerders. We staan dicht bij onze klanten en leveranciers en bouwen bruggen in functie van hun en onze noden. Waarbij we kennis en expertise delen. Op zo’n manier dat langetermijnrelaties ontstaan. Wees flexibel, verantwoordelijk en zoek naar de juiste impact.

Ondernemen

Wij zijn challengers in hart en nieren. Ons onderscheiden doen we door creativiteit en innovatie steeds hoog in het vaandel te dragen en geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. We blijven grenzen verleggen. We durven dingen in vraag te stellen. Wees nieuwsgierig, creatief en innovatief.

Vertrouwen

Wij zijn ervan overtuigd dat collectieve kracht leidt tot de mooiste verwezenlijkingen. Ons vertrouwen in elkaar, onze integriteit en diversiteit, de gezamenlijke ervaring &  unieke talenten – van elkeen van ons – maken ons rijker. Onze gesprekken vormen de basis van ideeën en oplossingen. Ieders mening, hoe anders ook, is belangrijk. Daarom investeren we in elkaar, staan we open voor verschillende standpunten en verwelkomen we feedback. We doen dat met het grootste respect voor elkaar, altijd! Wees open-minded, loyaal en constructief.

Doelgericht werken

Voor ons geen geneuzel en getreuzel. Eens het duidelijke doel voor ogen gaan we ervoor. Heel gericht. We denken in oplossingen, kijken naar het grotere geheel en nemen onze verantwoordelijkheid. We kijken vooruit en brengen continue verbetering. We nemen onze partners mee zodat we kunnen bijsturen. Wees efficiënt, effectief en breng ritme.

Duurzaam handelen

Bij Ads & Data hechten we veel belang aan duurzaamheid. Ieder van ons draagt onze duurzaamheidsvisie dan ook dagelijks met de glimlach uit. Wij bouwen duurzame relaties uit met onze medewerkers, klanten, stakeholders. In ons bedrijf streven we naar een goede work/life balans. Denk steeds op lange termijn en investeer in de toekomst.

Wil je op de hoogte blijven?

Laat je gegevens hiernaast achter en wij bezorgen je maandelijks onze nieuwsbrief.