Ads & Data Logo
Categorieën:
Andere, E-commerce, IT, IT Advies, IT Diensten, IT Hardware, IT Netwerken, IT Software, Marketing
Locatie:
Vilvoorde
Type werk:
Bediende
Werkschema:
Voltijds
Sectoren:
Andere, Marketing, Reclame, communicatie & PR

User Data Architect

ac26b920-b093-4812-98a1-14b6e9326302

Wat kan ik verwachten?

Ads & Data, de meest badass reclameregie van Vlaanderen beheert, verkoopt én vult advertentieruimte binnen tal van Vlaamse televisiezenders, nieuwssites, magazines, kranten, podcasts,…

Van Play naar Het Nieuwsblad over HBO en zelfs VRT MAX, we hebben ze allemaal in onze zak. En jij kan ons team van commerciële, digitale & creatieve mediagekken komen versterken!

Hou jij ervan om klantenbehoeften, data- en marktinzichten om te zetten in duurzame, innovatieve en oplossingsgerichte producten? Geeft het opnemen van een technische  rol en  samenwerken met verschillende interne én externe collega’s jou energie? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten! 

Wat je doet...

Je houdt toezicht op het technisch ontwerp, de ontwikkeling en optimalisatie van datagestuurde advertentieproducten.

Je werkt samen met een groeiend team van datawetenschappers en -ingenieurs voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde dataworkflows, -modellen en -algoritmen die gebruikersgegevens omzetten in bruikbare inzichten en meetbare prestaties.

Je bent de drijvende kracht achter het omzetten van ruwe data in zakelijke meerwaarde, waarbij je de grenzen verlegt van wat mogelijk is met gebruikersgegevens in de advertentieruimte.

Je bent verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van gebruikersgegevens en zorgt ervoor dat tools en oplossingen naadloos worden geïntegreerd in platformen en kanalen, terwijl je geavanceerde, nieuwe  strategieën voor winst met data implementeert.

Jouw talenten in een notendop

  • De goesting en drive om deze uitdaging aan te gaan
  • Je kunt strategisch inzicht tonen in Data Science en je hebt kennis van de ontwikkelingen in de markt binnen je expertisedomein
  • Termen als DCR, DMP, GAM, DSP, SSP en andere AdTech platformen zijn je niet onbekend
  • Ervaring in data-architectuur, workflowoptimalisatie en datawetenschap, met focus op gebruikersgegevensgestuurde producten, idealiter in reclame
  • Je hebt affiniteit met geavanceerde doelgroepbenadering, slimme segmentatie en je begrijpt data voor inkomsten en rendement
  • Je hebt expertise in ML / AI, toegepast op doelgroepsegmentatie, targeting en meting
  • Ervaring met big data-technologieën en tools voor data-analyse
  • Jij slaagt erin om vlot samen te werken dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bezit sterke projectmanagementvaardigheden, met ervaring in het overzien van complexe, cross-functionele projecten

 Wat je ervoor terugkrijgt...

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur (39u/week) aan. Je komt terecht in een boîte boordevol sympathieke collega’s, waarbij verantwoordelijkheid en autonomie deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur en geven je voldoende ruimte om je te ontplooien en bij te leren. Persoonlijke groei van onze mensen vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarnaast maken een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen deel uit van het aanbod. En vergeet ons hip hoofdkantoor in Vilvoorde niet! Hier bouwen we samen aan de knapste campagnes, heffen we regelmatig het glas op onze successen en niet onbelangrijk: we spotten er naar hartenlust schermgezichten!

Nog vragen?

Tina De Bruycker

People Business Partner
tina.de.bruycker@adsanddata.be
+32 2 889 56 40