Ads & Data Logo
Categorieën:
Commerciële binnendienst (B2B), Marketing, Verkoop
Locatie:
Vilvoorde
Type werk:
Bediende
Werkschema:
Voltijds
Sectoren:
Andere, Marketing, Reclame, communicatie & PR

Yield Manager Digitaal

aee3bba4-e00c-44c0-b8e6-f8817a23db2c

Wat kan ik verwachten?

Ads & Data, de meest badass reclameregie van Vlaanderen beheert, verkoopt én vult advertentieruimte binnen tal van Vlaamse televisiezenders, nieuwssites, magazines, kranten, podcasts,… Van Play naar Het Nieuwsblad over HBO en zelfs VRT MAX, we hebben ze allemaal in onze zak. En jij kan ons team van commerciële, digitale & creatieve mediagekken komen versterken!

Blink jij uit op analytisch vlak door continu en pro-actief de juiste analyses te maken met een sterk zicht op het grotere plaatje? Ben jij sterk in het bouwen en onderhouden van interne samenwerkingen? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten!

 

Wat je doet… 

Jij…maximaliseert de digitale advertentie-inkomsten door middel doorgedreven analyses... geeft advies over een slim inventarisbeleid... analyseert de marktdynamiek en monitort prestatie-indicatoren zoals fill rates, eCPM, CTR,…  implementeert dynamische prijszetting van de advertentieruimte.... rapporteert regelmatig over de voortgang... beheert en optimaliseert digitale advertentieplatformen (SSP’s) mbt ons Programmatic aanbod... zorgt mee voor de integratie van onze programmatic aanpak.   

 

Jouw talenten in een notendop

  • Kei veel goesting en drive om deze uitdaging aan te gaan.
  • Sterk in analyse en een datagedreven mindset.
  • Praktische ervaring met programmatic, advertentieplatformen en yield management tools.
  • Vlotte communicatieve vaardigheden.
  • Vermogen om strategisch te denken en hands-on te werken in een dynamische omgeving.
  • Pro-actief, nieuwsgierig en je kan omgaan met een snel veranderende, competitieve markt.

 

Wat je ervoor terugkrijgt...

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur (39u/week) aan. Je komt terecht in een boîte boordevol sympathieke collega’s, waarbij verantwoordelijkheid en autonomie deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur en geven je voldoende ruimte om je te ontplooien en bij te leren. Persoonlijke groei van onze mensen vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarnaast maken een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen deel uit van het aanbod. En vergeet ons hip hoofdkantoor in Vilvoorde niet! Hier bouwen we samen aan de knapste campagnes, heffen we regelmatig het glas op onze successen en niet onbelangrijk: we spotten er naar hartenlust schermgezichten!

Nog vragen?

Tina De Bruycker

People Business Partner
tina.de.bruycker@adsanddata.be
+32 2 889 56 40