Ads & Data Logo
Categorieën:
Commerciële buitendienst (B2B), Communicatie, Marketing
Locatie:
Vilvoorde
Type werk:
Bediende
Werkschema:
Voltijds
Sectoren:
Andere, Marketing, Reclame, communicatie & PR

Project Manager Branded Content

57ce6896-7ec4-4f76-aa12-c3ee1cf4343c

Wat kan ik verwachten?

Ads & Data, de meest badass reclameregie van Vlaanderen beheert, verkoopt én vult advertentieruimte binnen tal van Vlaamse televisiezenders, online platformen, nieuwssites, magazines, kranten, podcasts,… Van Play naar Nieuwsblad over HBO en zelfs VRT MAX, we hebben ze allemaal in onze zak. En jij kan ons team van commerciële, digitale & creatieve mediagekken komen versterken! 

Ben jij een creatieve en enthousiaste Projectmanager met een passie voor media, merken en mensen? Hou je ervan verantwoordelijk te zijn voor de creatieve invulling, uitwerking en opvolging van onze geweldige Branded Content producten? Word je gelukkig, door samen met je collega’s, commerciële targets te halen? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten!

 

Wat je doet…   

Jij bent...  de lead in het ontwikkelen en optimaliseren van het creatief productaanbod en verantwoordelijk voor zowel interne als externe promotie en marketing van onze Branded Content producten… beheert zelfstandig het volledige proces, van product invulling, presentaties, prospectielijsten, concurrentieanalyses, verzamelen van insights en learnings, opmaken van marketingbriefings, enz. … ondersteunt je salescollega’s tijdens het verkoopproces en weet hen te enthousiasmeren voor jouw producten…

 

Jouw talenten in een notendop

  • Een creatieve professional met minimaal 5 jaar ervaring in de media- of marketingsector, als projectmanager of marketeer.
  • Je blinkt uit in projectmanagement, dankzij je oog voor detail, pro activiteit en organisatietalent. Zo weet je interne processen vlot te stroomlijnen, zelfs in stressvolle situaties.
  • Stelt een helder stappenplan op, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt en weet mensen ook te motiveren.
  • Haalt energie uit een dynamische omgeving, je barst van de inspirerende ideeën en bent gericht op commerciële kansen.
  • Je bent goed in storytelling, creëert indrukwekkende presentaties en weet producten te promoten via verschillende kanalen. Kennis van paid media als pluspunt.
  • Je houdt van netwerken en beschikt over de flair om projecten overtuigend te presenteren.
  • Je werkt zelfstandig met gemak, maar voelt je net zo comfortabel om in een team samen te werken.

 

Wat je ervoor terugkrijgt...

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur (39u/week) aan. Je komt terecht in een dynamisch team boordevol sympathieke collega’s, waarbij verantwoordelijkheid en autonomie deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur en geven je voldoende ruimte om je te ontplooien en bij te leren. Persoonlijke groei van onze mensen vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarnaast maken een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen deel uit van het aanbod. En vergeet ons hip hoofdkantoor in Vilvoorde niet! Hier bouwen we samen aan de knapste campagnes, heffen we regelmatig het glas op onze successen en niet onbelangrijk: we spotten er naar hartenlust schermgezichten!

Nog vragen?

Tina De Bruycker

People Business Partner
tina.de.bruycker@adsanddata.be
+32 2 889 56 40