Ads & Data Logo
Categorieën:
IT, Marketing
Locatie:
Vilvoorde
Type werk:
Bediende
Werkschema:
Voltijds
Sectoren:
Marketing, Andere, Reclame, communicatie & PR

Data Analyst Media & Advertising

e7701845-4933-402b-8de9-f0adb6af1d5b

Wat kan ik verwachten?

Ben jij een datagenie dat eender welke code kraakt en de beste analyses maakt? Sta je goed met een commerciële bril op je neus? En vooral: ben je fan van lokale media zoals Play, Nieuwsblad of VRT Max? Dan moet jij eens met ons komen babbelen!

Ads & Data is kort samengevat de meest badass reclameregie van Vlaanderen. Wij beheren, verkopen en vullen advertentieruimte binnen tal van Vlaamse televisiezenders, nieuwssites, magazines, streaminghubs, kranten, podcasts, enzovoort. En jij kan ons team van mediagekken versterken, want het Technology team van Ads & Data breidt uit!

 

Wat je doet…

Jij soigneert onze dataproducten en zorgt dat ze inzetbaar zijn. Da’s de clou van het verhaal. Uiteraard bieden we je eerst een boeiende en intensieve onboarding, met tal van training en ondersteuning. Jij tovert met gebruikers- en commerciële data en weet als geen ander inzichten te genereren. Je speurt doorheen interne en externe bronnen, en zet een grondige analyse om naar heldere vaststellingen.

Intern zien wij jou als een expert voor een reeks van dataproducten. Zowel in het gebruik van deze producten als in het samenstellen van documentatie errond. Jij bent de schakel tussen onze salesteams, product owners en het datateam, en adviseert in ontwikkeltrajecten. Jouw visie en input is bijzonder waardevol en essentieel: zowel in de ontwikkel- als in de testfase.

Dankzij jouw knap werk schiet het gebruiksgemak van de eindgebruiker de lucht in. Doen er zich complexe problemen voor, dan is het jouw verantwoordelijkheid om de vinger aan de pols te houden, samen met de Product Owner en de Care Expert.

 

Jij …

… hoeft nog geen tonnen ervaring te hebben. Goesting, motivatie en een goeie attitude is belangrijker voor ons.

… beschikt over een masterdiploma.

… kan problemen analyseren, begrijpen en gepast communiceren naar verschillende stakeholders.

… bent een sterke communicator, een vlotte babbel.

… bent een geboren probleemoplosser, een fixer.

… kan een kritische houding aannemen, altijd met het gemak van de eindgebruiker in het achterhoofd.

… houdt ervan om op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes op de markt.

… hebt ervaring of een eerste kennismaking met reporting en dashboardingtools zoals PowerBI.

… kan overweg met analytische talen zoals SQL en Python.

… wil je vooral smijten tijdens je volgende job.

 

What’s in it for you…

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur (39u/week) aan. Je komt terecht in een boîte boordevol sympathieke collega’s, waarbij verantwoordelijkheid en autonomie deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur en geven je voldoende ruimte om je te ontplooien en bij te leren. Persoonlijke groei van onze mensen vinden we dan ook ontzettend belangrijk. Daarnaast maken een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen deel uit van het aanbod. En vergeet ons hip hoofdkantoor in Vilvoorde niet! Hier bouwen we samen aan de knapste campagnes, heffen we regelmatig het glas op onze successen en niet onbelangrijk: we spotten er naar hartenlust schermgezichten!

Nog vragen?

Tina De Bruycker

People Business Partner
tina.de.bruycker@adsanddata.be
+32 2 889 56 40